지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Role and functions of Functional Food Ingredient Bank to support functional labeling general foods industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of the status and system of functional labeling food in Japan to supplement the functional report system for fresh food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Current Status and Support Plan for Recognition of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Quality characteristics of organically processed foods added with functional ingredients for children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
The Role of Nutritional Label in Influencing the Healthier Food Choice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
0