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한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Overexpression of Anthocyanin Regulatory Transcription Factors Enhance Salt Stress Tolerance in Transgenic Torenia
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
Effects of Light Intensity on the Growth and Anthocyanin Content of Echeveria agavoides and E. marcus
화훼연구
2017 .01
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
Effect of salt stress on the anthocyanin content and associated genes in Sorghum bicolor L.
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .03
상추에서 LED광질에 따른 플라보노이드 생합성 관련 유전자들의 발현 및 이차대사산물의 성분 분석
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Identification of Candidate Genes Associated with Anthocyanin Accumulation in Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
The Role of Transcription Factors Regulating Anthocyanin Biosynthesis in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Transcription Factor-Mediated Control of Anthocyanin Biosynthesis in Radish
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Improved the Content and Water Solubility of Anthocyanins of Mulberry by applying HME-DDS (Hot-Melt Extrusion-Drug Delivery System) Technology
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Identification of Transcription Factors Regulating Anthocyanin Biosynthesis in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Expression levels of RsMYB1 That Regulate Anthocyanin in Petunia are Influenced by Various pH Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Light modulates the transcriptomic accumulation of anthocyanin biosynthetic pathway genes in red and white grapes
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Assessment of Genetic Variations Underlying Anthocyanin Accumulation in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
고구마의 IbMYB1 유전자를 이용한 안토시아닌 고함유 형질전환 감자의 개발
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
[논문철회] 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2015 .09
Identification of SNPs Associated with Anthocyanin Content in Red Onion (Allium cepa L.) usingGenome-wide Association Study
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
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