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Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
아그로박테리움 매개 밀 형질전환
한국육종학회지
2022 .12
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우리밀 기능성 소재로서 청밀에 대하여
식품산업과 영양
2016 .12
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
한국형 밀 핵심집단의 유전적 다양성과 집단 구조 분석
한국육종학회지
2021 .09
밀 유전자원의 농업적 특성 및 적응성 분석을 통한 국내 재배환경에 적합한 유전자원 활용성 분석
한국육종학회지
2021 .01
밀 육종소재 개발을 위한 식물 형질전환과 정밀육종 기술 현황
한국육종학회지
2021 .09
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
과정기반 작물모형을 이용한 웹 기반 밀 재배관리 의사결정지원시스템 설계 및 구축
한국농공학회논문집
2024 .07
고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Quality Characteristics during the Intake Process after Harvesting of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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