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취반기의 가열 방식별 취반미의 특성 비교 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Hyaluronic Acid Addition on Quality and Texture Properties of Cooked Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sensory and Chemical Property Changes of Cooked Onions with Various Vaporization Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative study on the bioactive compound contents and antioxidant activity of broccoli cooked with different methods
Food Science and Preservation
2024 .08
Processing Optimization of Concentrated Octopus-Cooked Liquid Using Response Surface Methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Calcium Alginate Gels을 이용한 Cooked Rice Analog의 제조에 대한 물리화학적 인자의 영향
한국수산과학회지
2016 .02
Textural quality of Korean cooked rice is controlled by compositional and starch structural characteristics of its leachate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A study on the arsenic removal using boil-cooked of edible seaweed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutrient Composition in Raw and Cooked Retail Pork Cuts Consumed in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in cooked rice volatiles as affected by pressurized and overheated cooking conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
Effect of milling degrees on volatile profiles of raw and cooked black rice (Oryza sativa L. cv. Sintoheugmi)
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Change in Physical Properties of Cooked Rice Stored in Electric Rice Cooker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Microbial Contamination of Composite and Cooked Meat Foods Sold in Restaurants among Food Service Establishments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쌀밥의 기기적 조직감 측정방법 및 조건에 관한 고찰
식품산업과 영양
2015 .06
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
재가열에 따른 벼 품종별 밥의 물리적 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
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