지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
CHEMICAL COMPOSITION AND FOOD FUNCTIONALITY OF PROTEIN ISOLATE RECOVERED FROM FISH ROE RESIDUE AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Recovery and Physiological Activities of Processing Waste-waters Generated from Protein Concentrate Preparation of Fish Roes by Cook-dried Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
등전점 용해/침전 공정으로 어류 알 분리단백질의 제조과정에서 발생하는 가공처리수에 대한 식품기능성 및 생리활성
한국수산과학회지
2017 .12
CHEMICAL COMPOSITIONS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEIN CONCENTRATES FROM FISH ROE RESIDUES AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
PREPARATION AND CHEMICAL COMPOSITIONS OF PROTEIN ISOLATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS FROM YELLOWFIN TUNA Thunnus albacares ROE BY pH-SHIFT PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
PHYSICAL PROPERTIES OF FLYING FISH ROE ANALOGS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
PHYSICAL PROPERTIES OF FLYING FISH ROE ANALOGS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Protein Functionality and Biological Activities of Permeate Fractions from Alaska Pollock Roe Extract by Different Ultrafiltration Membranes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Influence of pH-shift on Functional Properties of Protein Isolates Recovered from Bastard Halibut (Paralichthys olivaceus) Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Functional Properties of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) Subjected to Alkaline and Acid pH-Shifting Processes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Process for the preparation of enzyme hydrolysates with optimized food functional properties of the protein isolate recovered from Skipjack tuna roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Preparation and characterization of protein isolate from Yellowfin tuna Thunnus albacares roe by isoelectric solubilization/precipitation process
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Fish Roe Concentrates의 제조과정 중에 발생하는 Processed Waters 의 식품기능성과 생리활성
한국수산과학회지
2017 .10
Processing Optimization for the Preparation of Aroase AP-10 Hydrolysates of the Protein Isolate Recovered from Skipjack Tuna Roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
명란의 등급별 영양 특성
한국수산과학회지
2019 .04
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
어류 알로부터 알칼리 가용화공정을 통해 회수한 Collagenous Protein 획분의 식품 기능특성
한국수산과학회지
2018 .08
Functionality evaluation of 10 kinds of marine or land biological materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Ethanolic Extract of Rubus occidentalis Improves Dexamethasone-Induced Sarcopenia in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effects of Two Cation (Na+/K+) on the Food Functionality of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) with Isoelectric Solubilization/Precipitation Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0