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Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Inhibitory Activity of Autumn Olive against Pancreatic Lipase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Young Persimmon Fruit improves lipid metabolism via inhibition of pancreatic lipase activity in the in vitro and in vivo experiments
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
침향 추출물의 라디칼 및 췌장 지방분해 효소저해 활성 평가
Food Science and Preservation
2015 .06
Protective Effects of Fruit and Vegetable Juices against Alcohol Hangover and Non-Alcoholic Fatty Liver Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Aronia Extract Lowers Porcine Pancreatic Lipase Activity In Vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monitoring Residual Pesticides in Fruit-Vegetable Juices
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Monitoring on Pesticide Residues of Fruit-vegetable juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Inhibitory Effect of Apple Extract Combined with Selenate on Pancreatic Lipase Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우리나라 일부 산채의 in vitro 산화 방지 활성, 알파-글루코시데이스와 췌장 라이페이스 저해 활성
한국식품과학회지
2015 .04
Fermentation of Vegetable Juice by Lactococcus lactis and Its Antimicrobial Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
카페인산의 효소적 산화반응으로부터 췌장 지방분해효소 저해 물질의 분리
한국식품영양과학회지
2015 .12
Analysis of absorption level of lutein after drinking fruit and vegetable juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Extraction Method on Physiochemical, Bioactive Compounds, and Antioxidant Activities of Juices from Various Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Pancreatic Lipase Activities of Probiotics Isolated from Kefir
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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