지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Establishment of Acetic Fermentation Conditions for Production of Aronia melancocarpa (aronia) Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Acetobacter pasteurianus A11-2와 도라지를 이용하여 제조한 발효식초의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α-Glucosidase
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
양파식초의 발효제조 및 제품의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .12
Acetobacter pasteurianus SRCM60009로 발효한 딸기 식초의 품질특성 및 생리활성
한국식품과학회지
2021 .12
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α- Glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fermentation Characteristics and Anti-Inflammatory Effect on LPS-Induced RAW 264.7 Cells of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fermentation Characteristics of Unripe Citrus unshiu Vinegar Production Using Acetic Acid Bacteria Isolated from Traditional Fermented Vinegars
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Physicochemical Qualities and Flavor Patterns of Traditional Chinese Vinegars Manufactured by Different Fermentation Methods and Aging Periods
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Inhibitory Activities of Alcoholic Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices against α-Glucosidase and Pancreatic Lipase in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
하바네로 고추 초산발효물의 품질 특성 및 생리활성 분석
한국식품과학회지
2021 .12
Inhibitory Effects of Juice Containing Vinegar on Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Selection and Fermentation Characteristics of Acetic Acid Bacteria for Producing Brown Rice Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
0