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이용수
2017
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Penalty Analysis based on CATA Questions to Identify Liking Drivers for Noodles Prepared from Different Potato Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
구약감자 분말의 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
Exploring alternatives to gluten to produce rolled noodles using rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Determination of Minor Elements Content of Noodles in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 밀 전분 및 종실 경도 특성이 생면 품질에 미치는 영향
한국육종학회지
2021 .01
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Property Evaluation of Noodles Substituting Wheat Flour with Drum-Dried Overripe Kepok Plantain ( Musa paradisiaca L.) Flour to Enhance the Nutrients
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
적립계 장수형 붉은곰팡이병 중도저항성 제면용 밀(Triticum aestivum L.) “태중”
한국육종학회지
2019 .01
Physicochemical and textural properties of muffin and noodle enriched with thermally treated sweet pumpkin flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
리포좀으로 코팅된 소금이 국수의 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
5 kDa 미만의 멸치 Oligopeptide가 건면의 짠맛에 미치는 영향 분석
산업식품공학
2016 .01
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