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Enhancing Characteristics of Plant-Based Meat Analogs through High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Enzymatic Hydrolysis under High Pressure on Tenderization of Burdock
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The tenderization effect of enzyme or liposome on the physicochemical properties of lotus root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Proteolytic Enzymes and Ginger Extract on Tenderization of M. pectoralis profundus from Holstein Steer
한국축산식품학회지
2018 .01
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Identification of Microorganisms in Duck Meat Products Available in Korea and the Effect of High Hydrostatic Pressure
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of High Hydrostatic Pressure for Shelf-life and Chemical Characteristics of Green Yellow Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
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