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Purification of Pumpkin Seed Protein Isolate and Its Nutritional and Techno-Functional Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
두부 제조용 콩 육종 계통 선발을 위한 두부 간이 제조법 개발
한국육종학회지
2022 .03
주요 시판 두부의 물리화학적 특성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
두부산업 발전사
식품과학과 산업
2021 .09
국내 주요 콩 품종의 두부 품질특성 평가
산업식품공학
2020 .01
고품질 다수확 품종 ‘농협 애’ 호박
한국육종학회지
2015 .01
Candidate Gene Identification and Marker Development for Powdery Mildew Resistance in Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Occurence and control of pumpkin fruit fly (Bactrocera depressa) in a field pumpkin
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Development of Molecular Markers Associated with Powdery Mildew Resistance in Pumpkin (Cucurbita spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Effects of Pumpkin (Cucurbita pepo L.) Seed Protein on Blood Pressure, Plasma Lipids, Leptin, Adiponectin, and Oxidative Stress in Rats with Fructose-Induced Metabolic Syndrome
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Genome-wide Identification and Characterization of Mildew Resistance Locus O (MLO) Gene Family in Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Prediction of Shelf-life of Tofu Snack with Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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