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Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Impact of Reaction Conditions on Reactivity, Resistant Starch Content, and Pasting Viscosity of Citrate Derivatives of Normal and Waxy Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Structural, Pasting, and Rheological Properties of Cross-Linked Rice Starch with Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
Occurence and control of pumpkin fruit fly (Bactrocera depressa) in a field pumpkin
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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