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Relation between Frequency of Fruit and Vegetable Intake and Mental Health among Korean Women on Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2014~2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Sodium Intake According to Nutrition Education and Nutrition Label Use: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nutrient Intakes and Chronic Disease Risk by Egg Consumption in Korean Adult Women : 2013 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Relationship between Salt and Total Sugar Intake in Korean Adults with Diabetes: the Korea Nation Health and Nutrition Examination Survey 2012-2014
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Sodium Intake in Korean Children Aged 3-5 Years during the COVID-19 Pandemic: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of dietary intake of minerals and vitamins for Korean adolescents based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2021
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
2013~2015년(6기) 국민건강영양조사 자료를 이용한 청소년의 과일·채소 섭취에 따른 영양소 섭취와 건강상태의 비교
대한영양사협회 학술지
2017 .01
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
한국 성인의 음료 및 수분 섭취 현황 - 국민건강영양조사 2019 자료를 이용하여-
한국식품영양학회지
2021 .10
Dietary quality and food intake by plant protein intake levels in older adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Relationship between Seafood Intake and Mental Health Among Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Trends in major food groups and dishes of sugar intake in Korea: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2016-2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Association of Nut Consumption with Sleeping Time and Hypertension Prevalence among Korean Adults : Korean National Health and Nutrition Examination Survey, 2010~2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
Untact Nutrition Service in National Projects: Focusing on the Nutrition Plus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nutrition for precision health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects on Nutrition Knowledge, Dietary Attitude and Nutrient Intakes by Nutrition Education Focused on Personalized Daily Needed Food Exchange Units for Overweight and Obese Middle-Aged Women at Community Health Center
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
젊은 성인층의 단독가구와 다인가구에서 고령호발질환유발 위험요인 비교 연구 - 2016~2019년 국민건강영양조사 활용 -
한국식품영양학회지
2021 .08
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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