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이용수
Abstract
서론
본론
결론
References
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Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current Status and Support Plan for Recognition of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Role and functions of Functional Food Ingredient Bank to support functional labeling general foods industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
건강기능식품 기능성 원료 인정현황 및 제품화 기술지원
식품산업과 영양
2020 .12
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
An Overview on Research & Development on Marine-Derived Functional Ingredients and the Government’s Support Measures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
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