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Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
Quality improvement of Cheonggukjang using traditional method (rice straw fermentation) and Bacillus subtilis SRCM101407
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Microbial biomarker discovery and comparative microbiome analysis in Cheonggukjang supplied Bacillus subtilis SRCM 102751, using next generation sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Complete genome sequence of Lactobacillus brevis SRCM101174 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전통장류유래 Bacillus spp.의 프로바이오틱스 활성과 청국장 발효 특성
Food Science and Preservation
2017 .12
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bacillus velezensis L2를 이용하여 제조한 멸치메주의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2020 .09
Complete genome sequence of Latilactobacillus sakei SRCM217086, a high tyrosinase inhibition activities, isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Removal of Copper (II) in Aqueous Solution Using Bacillus sp. SRCM 112835 Isolated from Doenjang (Korean Fermented Soy Paste)
산업식품공학
2020 .01
Bacillus velezensis GH1-13 균주 사용에 따른 파프리카 초기 생육 분석
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Fermentation Rice Bran Danmooji of using SRCM101643 and SRCM102598
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mycological Characteristics of Bacillus velezensis KACC 92193P Isolated from Doenjang with Antibacterial Effect against Bacillus cereus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Bacillus velezensis GH1-13 on Potato Productivity and Soil Bacterial Communities under Different Fertilization Regimes
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Field Evaluation of Bacillus velezensis CE 100 on Growth Improvement of Black Raspberry (Rubus coreanus)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
Development of Off Flavor Reduced Korean Traditional Cheonggukjang Inoculated with Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus velezensis CE 100, an Effective Representative for Control of Gray Mold Causal Agent, Botrytis cineraa
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
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