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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
재한 중국 유학생의 해양 리터러시에 대한 인식과 이해에 대한 질적 연구
수산해양교육연구
2023 .12
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Factors Affecting the Usage Pattern and Satisfaction of Delivery Food according to the Food-Related Lifestyle of Chinese Students in Gyeonggi Area
한국식품영양학회지
2020 .01
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
Food Neophobia Scale and Willingness to Try Food Items from Familiar to Disgusting Menu in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Mineral Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Smart food production system for safe and healthy foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Study on the Derivation of Representative Korean Food and Flavor based on the Image and Emotional Elements of Korean Food -Focusing on In-depth Interviews by Korean and Foreign Experts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
경기북부권역에서의 유통식품 안전성 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
Impacts of cooking efficacy and food-related environmental concerns on sustainable eating practices among young Korean adults in their 20s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Food Technology Transfer Status and Future Development Direction for Food Industry Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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