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Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
경북지역 양송이버섯(Agaricus bisporus) 생산 감소 원인 연구
한국버섯학회지
2015 .01
버섯원물과 버섯 추출물 그리고 버섯 유래 화합물을 포함한 식품과 기능성식품
한국버섯학회지
2017 .01
버섯 수확 후 배지의 산업적 활용
한국버섯학회지
2019 .01
느타리 병버섯 재배사 원격환경 모니터링 및 제어시스템 개발
한국버섯학회지
2017 .01
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
버섯 산업의 발달 동향
한국버섯학회지
2016 .01
약용버섯과 식용버섯의 건조방법에 따른 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
갈색양송이 인지도 제고를 위한 소비 성향 분석
한국버섯학회지
2019 .01
Variation of vitamin B6 contents in mushroom cultivars by food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
경북지역 버섯 수출의 특징 분석
한국버섯학회지
2015 .01
Analysis of management status of oak mushroom management in Chungcheongnam-do
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
The Development of Oral Solid Formulation using the extraction of Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Mushrooms in Gyeongnam Province as Affected by Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Measurement of water-soluble vitamin B contents in mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A prospective association between dietary mushroom intake and the risk of type 2 diabetes: the Korean Genome and Epidemiology Study–Cardiovascular Disease Association Study
Epidemiology and Health
2024 .01
The effect of different cooking methods on folate contents in selected mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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