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이용수
Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 재료 및 방법
Ⅲ. 결과 및 고찰
참고문헌
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Consumer Acceptability of Intramuscular Fat
한국축산식품학회지
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristic of back fat and quality of longissimus dorsi muscle from soft fat pork carcasses
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2016 .12
Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
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2016 .01
Monthly Hanwoo supply and forecasting models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Contribution analysis of carcass traits on auction price for Hanwoo in Gyeonggi province
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2021 .09
한우 육질등급이 난포란의 배반포 체외생산에 미치는 영향
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2015 .01
Meat Quality of Loin and Top Round Muscles from the Hanwoo and Holstein Veal Calves
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2015 .01
Effects of Carcass Weight and Back-fat Thickness on Carcass Properties of Korean Native Pigs
한국축산식품학회지
2017 .01
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Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .06
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동물생명과학연구
2017 .06
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2019 .06
저장조건이 포장 한우 등심의 관능적 특성 및 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Effect of Quality Grade and Storage Time on the Palatability, Physicochemical and Microbial Quality of Hanwoo Striploin Beef
한국축산식품학회지
2015 .01
돼지 도체등급과 삼겹살·목심 제품의 유형별 연계성 조사
축산식품과학과 산업
2018 .01
Analysis of crude fat and protein content of mackerel according to the catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Health Implications of Beef Intramuscular Fat Consumption
한국축산식품학회지
2016 .01
Detection of Non-milk Fat in Milk Fat by Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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