개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
6. 인용문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
Health Implications of Beef Intramuscular Fat Consumption
한국축산식품학회지
2016 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
Quality Characteristics of Beef by Different Cooking Methods for Frozen Home Meal Replacements
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
국내 소고기 자급률 향상이 세계 온실가스 감축에 미치는 영향
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .03
Microbial, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Quality Grade 2 Beef Enhanced by Injection of Pineapple Concentrate and Honey
한국축산식품학회지
2017 .01
Quality Characteristics of Frozen Beef Developed into Home Meal Replacement Products Under Various Storage Conditions
산업식품공학
2015 .01
내가 하고 싶었던 한우 마블링 이야기들
동물생명과학연구
2016 .06
Comparison of Quality Property and Functionality among Beef Jerky made from Hanwoo, Australian and New Zealand beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Effects of Aging and Aging Method on Physicochemical and Sensory Traits of Different Beef Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
0