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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Comparative Study on the Two Different Methods IRMS and CRDS for Estimation of δ13C(‰) of Honey Samples
Journal of Apiculture
2018 .06
Starch Digestibility and Expected Glycemic Index of New Potato Varieties Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rheological and Tribological Properties of Agglomerated Potato Starch Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Modulating effect of citrus peel powder on potato starch 3D food printing ink
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physical Properties and Crystallinity of Fluidized Bed Agglomerated Potato Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Methods for Determining the Adulteration of Hot Pepper Powder Partially Mixed with Hot Pepper Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Potato Starch Crosslinked with Adipic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Physicochemical and rheological properties of potato starch syrup supplemented with superfine Hypsizigus marmoreus mushroom powder
Food Science and Preservation
2022 .07
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
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