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이용수
Abstract
서론
본론
결론
참고문헌
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Starch Modification for Human Health Benefits
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2021 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
High-quality SNP calling from olive flounder, Paralichthys olivaceus, in Jeju Island, South Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Impact of the Sequence of Semi-dry Heating Reaction and Extrusion on Reactivity, Resistant Starch Content, and Physical Property of Starch Citrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Association Mapping and Development of SNP Marker Using GBS-Based SNPs in Apples
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Genetic Variability and Genome-wide Association Study in Pumpkins (Cucurbita moschata)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Identification of functional SNPs in genes and their effects on plant phenotypes
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
스프레이 도포법이 도침가공 전통한지 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Chemico-Physical Properties of Starch from Several Agricultural Sources
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유전자 단위 haplotype을 대변하는 토마토 Tag-SNP 선발 및 웹 데이터베이스 구축
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Physicochemical properties of green banana starch isolated from Songkibab species cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
High Level of Sequence-Variation in Sacbrood Virus (SBV) from Apis mellifera
Journal of Apiculture
2017 .11
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