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Physiological Activities of Enzyme-Treated Citrus sunki Hort. Tanaka Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Physiological Activity of Citrus sunki Hort. Tanaka Peel by Subcritical Water Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
반응표면분석법에 의한 진귤 과피 추출물의 알코올 대사 효소 활성 최적화
한국식품영양과학회지
2021 .07
The Effect of Morning Care Products Administration on Ethanol-Induced Hangover in Mice
산업식품공학
2024 .08
효소 처리한 진피의 생리활성
한국식품영양과학회지
2021 .10
Understanding and addressing alcohol hangover: Scientific basis, health implications, and consumer benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Alleviation of Hangover Effects by DA-5521: A Randomized, Double-blind, Placebo-Controlled, Crossover Trial
산업식품공학
2024 .02
용암해수를 이용한 해조류-식물 복합추출물의 숙취해소 효과
산업식품공학
2018 .01
양배추 분말을 첨가한 마카롱의 품질 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2017 .01
Preventive effects of standardized krill oil on alcohol hangovers in a clinical trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of plant-based extract mixture on alcohol metabolism and hangover improvement in humans: a randomized, double-blind, paralleled, placebo-controlled clinical trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
숙잠 함유 복합물의 알코올 대사 및 숙취개선 효능평가
한국식품과학회지
2021 .02
Hangover improvement of fermented garilc extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immune enhancing effect of by-products of Korean traditional liquor fermented with Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Beverage Containing Fermented Akebia quinata Extracts on Alcoholic Hangover
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Ameliorating Effect of the Combined Extract of Puerariae Radix and Mulberry Leaf on the Alcohol-induced Hangover in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protective Effects of Fruit and Vegetable Juices against Alcohol Hangover and Non-Alcoholic Fatty Liver Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Citrus peel using Response Surface method and Citrus peel jelly making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Ingredient Quantities and Biological Activities of Citrus Peel Extract Mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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