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배럴온도와 수분함량에 따른 식물성조직단백의 이화학적 특성
산업식품공학
2020 .01
High Moisture Extrusion Processing Technology for Meat Alternatives with Vegetable Protein Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of Barrel Temperature, Screw Speed, and Moisture Contents on Characteristics of Extruded Soy Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Rheology of Plant Protein-Rice Flour Mixture for Development of High-Moisture Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Novel application of ground bioresorbable silica gel fiber during high moisture extrusion to manufacture textured soy proteins as a plant-based meat alternative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of quality characteristics of Tenebrio molitor larvae protein and vegetable protein mixtures according to extrusion conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Investigating the Effect of Different Starch Types on Meat Analog Produced through High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Extrusion Conditions on Physical Properties of Texturized Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Different Modified Starches on Plant-Based Meat Analogs Produced by Low-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
수분함량과 스크루 회전속도에 따른 압출성형 분리대두단백의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .06
Comparison of Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analogs with Different Moisture Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
비지첨가가 압출성형 분리대두 조직화 단백의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2018 .01
배럴온도와 옥수수 전분 첨가에 따른 압출성형 분리대두단백의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
2018 .04
Optimization of high-moisture meat analog production with the addition of isolated mung bean protein using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
함수율에 따른 우리밀의 물리적 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Development of Textured Vegetable Proteins and Meat Alternatives Using Plant-Based Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of O/W emulsion on high moisture extrusion meat analogues and physicochemical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
수분함량에 따른 저수분 및 고수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2022 .02
Physicochemical Properties of Extruded Aquatic Pellets at Various Conditions
산업식품공학
2018 .01
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