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The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Application of natural deep eutectic solvents for green extraction of anthocyanin from Bokbunja ( Rubus coreanus Miq.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Anthocyanin Extraction using Organic Acid from Black Rice Bran by using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
D-optimal mixture design 이용 복분자-오디 환 제조 배합비 최적화
한국식품과학회지
2021 .04
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
Influences of different light sources and light/dark cycles on anthocyanin accumulation and plant growth in Petunia
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
Using mulberry, bokbunja, blueberry compare with quality characteristics by varying the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
Physiological Activities of Enzyme-Treated Citrus sunki Hort. Tanaka Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fermentation properties of beer produced from Korean two-row barley or malt (Gwangmaek) supplemented with Korean red ginseng extracts and Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) juice
한국식품과학회지
2019 .12
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
Improved the Content and Water Solubility of Anthocyanins of Mulberry by applying HME-DDS (Hot-Melt Extrusion-Drug Delivery System) Technology
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Multi-response Optimization for Unfertilized Corn Silk Extraction Against Phytochemical Contents and Bio-activities
산업식품공학
2017 .01
Effect of Sucrose on Anthocyanin Production of Transgenic Petunia ‘Mirage Rose’ from Different Anthocyanin Regulatory Genes
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Chloroplast DNA‑derived markers for the authentication of oriental medicinal Rubus species and mistaken identity of bokbunja in the local markets of Korea
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
[논문철회] 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2015 .09
Analysis of Anthocyanin Contents and Antioxidant Activity of Extracts from Corn, "Saekso 1"
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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