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이용수
Abstract
1. Introduction
2. Materials and methods
3. Results and discussion
4. Conclusions
References
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Change in Physical Properties of Cooked Rice Stored in Electric Rice Cooker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of water soaking pretreatment on the quality of glutinous rice cookies
Food Science and Preservation
2019 .07
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Quality Characteristics of Sikhye Made with Glutinous Rice Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
쌀 가공 중 buprofezin의 잔류 특성
Food Science and Preservation
2022 .06
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
미르찰 찹쌀가루의 수침기간에 따른 물리화학적 특성
Food Science and Preservation
2022 .02
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
취반기의 가열 방식별 취반미의 특성 비교 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
현미죽 적합 품종 선정을 위한 현미 품종별 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
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