개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Physicochemical Properties of Sikhye Produced from different Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Properties of Starches Isolated from the Washing Water of Nonwaxy Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Structure, Properties and Digestibility of Native Starches Isolated from Azuki Bean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
Structural and Physicochemical Properties of Flours and Starches from Germinated Sorghum, Millet, Brown rice and Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical properties of green banana starch isolated from Songkibab species cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0