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Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical properties of green banana starch isolated from Songkibab species cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Effect of microwave reheating on phase transition and quality characteristics of cooked rice with different amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Gelatinization temperature modifies the 3D printability and textural properties of pectin added potato starch gel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
시판 알파미분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .08
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Preparation and Characteristics of Fresh Cut Rice Noodle Like Udon Using Rice Flours Controlled Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Beans Properties as a Resistant Starch Material: Resistant Starch Content, in Vitro Hydrolysis, in Vitro Glycemic Index
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
Mild Heating and Ultra-Sonication for High-Amylose Maize Starch to Reduce Its Gelatinized Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
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