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보육시설 교사 및 운영자의 식품알레르기 인지도 조사 - 대전광역시 동구, 중구 지역을 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Status of Technology Development for Anti-Allergic Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
인천 일부지역 여중생의 학교급식 알레르기 유발식품 표시에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Silkworm Dropping Extract Ameliorates Trimellitic Anhydrideinduced Allergic Contact Dermatitis by Regulating Th1/Th2 Immune Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품알레르기에 대한 경남지역 제과제빵 종사자들의 인식도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Induction of Oral Tolerance by Gamma-Irradiated Ovalbumin Administration
한국축산식품학회지
2016 .01
Development of Anti-Allergic Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategy and Outline of Anti-Allergic Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Food Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Functional Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
지역사회기반 식품알레르기의 관리
식품과학과 산업
2015 .03
Composition Analysis of Silkworm Powder by Preparation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Applicability of silkworm powder-corn starch blends to 3D food printer: Effect of particle size on viscoelastic behavior and structural properties of 3D-printed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-allergic effects of orally administered probiotic mixture in OVA-sensitized BALB/c mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Young Sword bean (Canavalia gladiata) pod extract attenuates allergic lung damage in an OVA-induced asthma mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
IgE 매개성 식품알레르기 : 중증 식품알레르기와 식품 알레르겐
식품과학과 산업
2015 .03
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