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Development of Anti-Allergic Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategy and Outline of Anti-Allergic Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Food Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Functional Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Food Technology Transfer Status and Future Development Direction for Food Industry Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-allergic Effect of Sword Bean Pod (Canavalia gladiata) in IgE-Sensitized RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and Anti-allergic Effects of Bread Containing Grape-skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant, anti-inflammatory, and anti-allergic effects of the Perilla frutescens marc extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-allergic Effects of Water extract from Prunella vulgaris L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Smart Food Technology-Based Product Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Silkworm Dropping Extract Regulate Food Allergic Symptoms via Inhibition of Th2-related Responses in OVA-induced Food Allergy Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory and anti-allergic effects of Black raspberry (Rubus occidentalis) extract in RAW 264.7 and RBL-2H3 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Natural Compounds Antagonizing Allergic Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Tricin derivatives as anti-inflammatory and anti-allergic constituents from the aerial part of Zizania latifolia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-inflammatory and Anti-allergic Effect of a Novel Fraction of Bee Venom in LPS-stimulated RAW 264.7 Macrophages and PLA2-induced Allergy in Mice Respectively
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Anti-inflammatory and Anti-allergic Effects of Petasites japonicus Leaf and Propolis Extract Mixture in OVA-PM2.5-induced Allergic Rhinitis and Asthma Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Status and Case on Food Information Database of Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-pollutionary Effects for Aldehyde Compounds Complex and Anti-allergic Activities of Cyperus Flavidus Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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