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Development of Anti-Allergic Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Status of Technology Development for Anti-Allergic Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategy and Outline of Anti-Allergic Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Food Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Functional Food Materials to Improve Respiratory Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Functional Food Materials through Combining Chemical Screening and Targeted Food Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Study for Establishment of Guidelines for Standardizing Functional Materials for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of the Value of Marine Biological Materials for Use as Health Functional Food and Cosmetic Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-allergic Effect of Sword Bean Pod (Canavalia gladiata) in IgE-Sensitized RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional Materials of Food to Case Application of R&D: Medicinal Plant
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Natural Compounds Antagonizing Allergic Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Standardization Model for the Production Method of Functional Food Materials Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Functional Materials to Improve Respiratory Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Functional Materials for the Hair Health Functional Food via Regulation of β-Catenin Signaling Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Anti-allergic Effects of Bread Containing Grape-skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Strategies for Safety Study in Domestic/Global Health Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and Application of Elder-Friendly Functional Food Materials from Medicinal Crop
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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