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Development of Anti-Allergic Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Functional Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Status of Technology Development for Anti-Allergic Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategy and Outline of Anti-Allergic Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Anti-Allergic Food Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-allergic Effect of Sword Bean Pod (Canavalia gladiata) in IgE-Sensitized RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프로바이오틱스의 면역조절을 통한 알레르기 예방 및 치료효과
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Anti-inflammatory and Anti-allergic Effects of Petasites japonicus Leaf and Propolis Extract Mixture in OVA-PM2.5-induced Allergic Rhinitis and Asthma Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening of Natural Compounds Stimulating ADH Using Natural Products Libraries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Inhibitory Effect of Bee Venom on Mast Cell Mediated Allergic Inflammation Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Anti-allergic Effects of Bread Containing Grape-skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Investigation of Factors for Digestive and Allergic Problems in Wheat Cultivar, and Their Characteristics Comparison
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Allergic Risk Assessment of Genetically Modified Virus Resistant Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Oxylipins from both pathogen and host antagonize jasmonic acid-mediated defense via the 9-lipoxygenase pathway in Fusarium verticillioides infection of maize
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Anti-allergic Effects of Water extract from Prunella vulgaris L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
낙지다리 식물 추출물의 알레르기 억제효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Anti-pollutionary Effects for Aldehyde Compounds Complex and Anti-allergic Activities of Cyperus Flavidus Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Model development for prediction of the allergic response to the wheat proteins ω-5 gliadin and HMW-glutenin
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Silkworm Dropping Extract Regulate Food Allergic Symptoms via Inhibition of Th2-related Responses in OVA-induced Food Allergy Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Heath Benefits of Natural Plant Compounds in Diabetic Complications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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