지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
떡류 경영업체의 미생물학적 위생관리 전략
식품과학과 산업
2022 .12
Development of Optimal Conditions for Surface Sterilization by Ultraviolet Radiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective Effects of Fermented Agricultural by-Products (Rice Bran, Soybean Cake, Sesame Cake, Black Rice Bran) Extracts on Ultraviolet B-Induced Hairless Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Pound Cake Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Storage Stability of Green Juice by Ultra High Pressure Sterilization and UV Sterilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
산 침지와 이산화 염소 건조 공정을 통한 떡의 유통기한 연장 연구
농업생명환경연구
2020 .01
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Recent Advances and Future Trends of Ultrasound Sterilization Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
Reducing Retrogradation of a Korean Rice Cakes by Adding Mulberry Leaf Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of entomopathogenic fungi on population density of plant pathogenic fungi in media
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
HOW TO COMPUTER-SIMULATE STERILIZATION OF CANNED SEA FOODS FOR EFFICIENT DESIGN AND OPTIMIZATION?
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
시루떡의 제조공정 중 미생물 저감화 연구
Food Science and Preservation
2022 .08
Characterization of the G-protein coupled receptor-like protein in the rice blast fungus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of Different Hydrocolloidson Physicochemical Properties of High-Moisture Fermented Rice Cake During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0