지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Consumer awareness and consumption trends for functional labeling general foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Consumer Awareness, Purchase Experience, and Purchase Intention Factors of Functional Foods
농업생명환경연구
2023 .06
Description of the use-by-date labeling system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
나트륨 섭취 감소를 위한 식품표시 개선에 대한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
식품영양표시에 대한 부산지역 성인여성의 인식, 만족도 및 이용실태
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Current status and revitalization plan of the functional labeling general foods industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Measuring the social effects of the origin labeling of beef in the Korean food service sector
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
외식 영양정보 표시의 이용과 속성에 대한 소비자 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
소비자의 주관적 지식과 브랜드 이미지가 친환경농산물 구매에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2015 .01
The Relationship between Organic Products Familiarity, Perceived Value, and Purchase Intention : An Empirical Study
한국유기농업학회지
2018 .01
Consumer response analysis to use-by date labeling system: Focused on willingness to accept
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
제품 구매 의도 강화를 위한 브랜드 인지도와 브랜드 태도
수산해양교육연구
2017 .10
Where is the Potential for Alternative Food Growth Coming from and How Can It Positively Impact Our Environment?
산업식품공학
2024 .08
Factors influencing the online purchase satisfaction, frequency, and intention of non-timber forest products
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .06
Analysis of the status and system of functional labeling food in Japan to supplement the functional report system for fresh food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
대학급식 영양정보 표시에 대한 태도 및 이용동기가 이용의도에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Role and functions of Functional Food Ingredient Bank to support functional labeling general foods industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
인천 일부지역 여중생의 학교급식 알레르기 유발식품 표시에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Unveiling factors associated with university students’ intention to use menu labeling in on-campus foodservices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
소비자의 곡물 가공제품 구매 속성 및 선호도 조사 연구
한국유기농업학회지
2017 .01
0