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Relationship between consumer behavior, perception of nutritional information, and menu factors on fast food using eye-tracking: A study on university students in Jeonju
Food Science and Preservation
2024 .06
Unveiling factors associated with university students’ intention to use menu labeling in on-campus foodservices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
대학급식 영양정보 표시에 대한 태도 및 이용동기가 이용의도에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Description of the use-by-date labeling system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
나트륨 섭취 감소를 위한 식품표시 개선에 대한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
기계학습방법을 활용한 대형 집단급식소의 식수 예측: S시청 구내직원식당의 실데이터를 기반으로
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Measuring the social effects of the origin labeling of beef in the Korean food service sector
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Consumer awareness and consumption trends for functional labeling general foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current status and revitalization plan of the functional labeling general foods industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
베이커리 영양표시정보의 이해도 및 태도가 구매의도에 미치는 영향 - 건강관심도의 조절 효과를 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Sodium Reduction Education and Effectiveness Evaluation for Designation of Low-Sodium Menu Restaurants in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품영양표시에 대한 부산지역 성인여성의 인식, 만족도 및 이용실태
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Lee’s 메뉴엔지니어링 분석법(LME)의 적용 - 이탈리아 피자류를 중심으로
한국식품영양학회지
2020 .01
Korea’s export kimchi strategy based on the characteristics of American consumer product kimchi trade
식품저장과 가공산업
2024 .09
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
중국 산동성내 한식당 이용 중국인의 서비스품질속성에 대한 인식이 고객 만족도, 재방문 의도 및 추천 의도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .10
Role and functions of Functional Food Ingredient Bank to support functional labeling general foods industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Menu Composition Evaluation of Meal Boxes Sold from Convenience Stores and Franchise in Seoul
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
재가 노인들을 위한 노인복지관의 급식 식단 평가
대한영양사협회 학술지
2017 .01
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