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Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Amelioration of Muscle Wasting by C-Peptide in Glucocorticoid-Induced Skeletal Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Beneficial effects of C-peptide on skeletal muscle regulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
C-peptide prevents Muscle Wasting in Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Intact Muscle-Like Texturization Technique Using a Soy Protein and Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
대두의 단백질을 이용한 항고혈압 기능성 펩타이드 제조와 활용가치
식품산업과 영양
2019 .06
Studies of Natural Small-Molecule Compounds Modulating the Aging of Muscle and Muscle Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of analysis methods for human blood peptides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Types of soy foods consumption and the risk of cardiovascular disease mortality in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Correlation analysis between blood peptides and clinical data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
장기숙성 한식간장의 숙성 기간별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
Therapeutic potential of C-peptide on muscle atrophy in Streptozotocin-induced type 1 diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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