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Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Commercial Soy Protein Isolate (SPI) Distributed in Domestic Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
알칼리에 의한 천마 단백질 추출의 최적 pH 조건
Food Science and Preservation
2015 .04
Comparison of characteristics of soy protein based patties with different types of binding agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimal pH Condition of Protein Extraction of Defatted Rice Bran According to Supercritical Fluid Extraction Condition by Alkaline Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
허브간장의 항산화성 및 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Novel High-Moisture Meat Analog Based on Potato Protein and Evaluation of the Impact of Potato and Soy Protein Interactions on Quality Attributes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of physicochemical properties of commercial and lab-made soy protein isolate and its application to emulsion system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
장기숙성 한식간장의 숙성 기간별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
A Fermented Soy Protein Product Reduces Blood Pressure And Modulates The Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of soy peptide on muscle regeneration after exercise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Barrel Temperature, Screw Speed, and Moisture Contents on Characteristics of Extruded Soy Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Quality Characteristics of Regional Traditional and Commercial Soy Sauce (Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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