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Relationship between consumer behavior, perception of nutritional information, and menu factors on fast food using eye-tracking: A study on university students in Jeonju
Food Science and Preservation
2024 .06
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Types of soy foods consumption and the risk of cardiovascular disease mortality in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
Development of a novel technology for high-moisture textured soy protein using a vacuum packaging and pressurized heat (vacuum-autoclaving) treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of characteristics of soy protein based patties with different types of binding agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Novel application of ground bioresorbable silica gel fiber during high moisture extrusion to manufacture textured soy proteins as a plant-based meat alternative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
수분함량과 스크루 회전속도에 따른 압출성형 분리대두단백의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .06
Quality Characteristics of Commercial Soy Protein Isolate (SPI) Distributed in Domestic Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
외식 영양정보 표시의 이용과 속성에 대한 소비자 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of physicochemical properties of commercial and lab-made soy protein isolate and its application to emulsion system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Fermented Soy Protein Product Reduces Blood Pressure And Modulates The Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
Effect of soy peptide on muscle regeneration after exercise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Food Neophobia Scale and Willingness to Try Food Items from Familiar to Disgusting Menu in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
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