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Quality Characteristics of Commercial Soy Protein Isolate (SPI) Distributed in Domestic Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Emulsion application of rice protein hydrolysates with commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Mimicking animal adipose tissue using a hybrid network-based solid-emulsion gel with soy protein isolate, agar, and alginate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of O/W emulsion on high moisture extrusion meat analogues and physicochemical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Isolated Rice Protein Contents on the Physicochemical of Extruded Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
Comparison of characteristics of soy protein based patties with different types of binding agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Milk Protein-Stabilized Emulsion Delivery System and Its Application to Foods
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influences of Red Pepper Seed Powder on the Physicochemical Properties of a Meat Emulsion Model System
Food science of animal resources
2019 .01
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
Physicochemical Properties of Isolated Proteins for Upcycling Food Processing By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Gum powder assisted agglomeration of soy protein isolate: Effect of particle modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
계란의 난백 대체제로서 잠재력을 가진 Soy Protein Isolate를 활용한 SPI-Coin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
수분함량과 스크루 회전속도에 따른 압출성형 분리대두단백의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .06
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Buckwheat (Fagopyrum esculentum) Powder on the Physicochemical and Sensory Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
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